Teaterøen søger studentermedhjælper

November 20, 2018


Har du lyst til at blive en del af et kreativt teatermiljø? Og har du lyst til at agere lige dele praktisk gris og event-koordinator? Så har vi et godt studiejob til dig. 

Ude på spidsen af Refshaleøen ligger Teaterøen, der er ramme om en række danske og internationale teaterforestillinger - og andre kreative events. Vi søger en studentermedhjælper, der har lyst til at hjælpe os med at forberede, afvikle samt rydde op og gøre rent efter forestillinger og events. 

Vi søger en person, der ikke er bange for at tage fat - og som samtidig har lyst til at tage et ansvar og blive en del af et mangfoldigt og kreativt teatermiljø. Opgaverne vil være: 

- Assistance i forbindelse med opsætning og design af events og forestillinger 
- Hjælpe til under arrangementer og forestillinger - herunder at sælge billetter, stå i bar, byde velkommen og hjælpe til i køkkenet 
- Oprydning og rengøring før og efter arrangementer 

Arbejdstiden vil være cirka 15 timer om ugen, men kan variere fra uge til uge. Du skal være indstillet på at arbejde både i dagtimerne, om aftenen og i weekenden. En del af arbejdet kan tilpasses din tid. 

Måske er du i gang med en uddannelse relateret til teater, men vigtigst for os er, at du har godt humør og har lyst til at engagere dig og tage fat i både de kreative og praktiske opgaver. Vi tilbyder til gengæld et studiejob med højt til loftet og mulighed for at blive en del af miljøet på Teaterøen. 

 

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør for Teaterøen Peter Kirk på  tlf. 26181432 eller mail: peter@teateroen.dk

Er det noget for dig, så send en ansøgning! 

Vil skal have din ansøgning senest den 9. december 2018 kl 12. Send den til peter@teateroen.dk. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 50 og måske uge 51 og forventer ansættelse fra begyndelsen af det nye år. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Teaterøen | En åben platform for scenekunst | An open platform for performing arts  | Danmark

William Wains Gade 11
Refshaleøen
1432 Kbh K
40 49 04 87
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon