VEJEN TIL TEATERØEN

Teaterøen ligger på  spidsen af Refshaleøen. Og selv om det kan føles som lidt af en rejse at komme herud på kanten af København, er det faktisk bare ti minutters cykeltur fra Kongens Nytorv.  Er du ikke til cykelture, har du mulighed for at sejle, flyve, køre, tage bussen (2A) – eller havnebussen. Herunder kan du se en lille video-guide med de forskellige transportformer.

Når du lander herude, så sørg for at finde den rigtige bygning: Kasernen, Magneten eller Annekset.

Der skilte, der viser retningen.

Vi ses på Teaterøen!

find vej_2a.png

REJSEN HERTIL

MED BUS

Du kan tage bus 2A næsten helt ud til Teaterøen. Stå af ved det sidste stoppested. Herfra er der fem-ti minutters gang til Teaterøen. Du kan blandt andet tage 2A fra Hovedbanegården, Vesterport St. og Christianshavn St. Se køreplanen her  

HAVNEBUSSEN

Havnebussen sejler fra Nyhavn og Knippelsbro. Du har mulighed for at tage din cykel med i havnebussen. Der er fem-ti minutters gang fra stoppestedet til Teaterøen. Se køreplanen her.

HOP PÅ CYKLEN 

Rejsen herud på cykel tager cirka ti minutter fra Kongens Nytorv og kan være en oplevelse i sig selv. Langs vandet, over broer, ad snoede veje, forbi både nybyggeri og gamle bygninger. Hold øje med vores skilte på ruten. 

BIL

Der er mulighed for parkering via Europark. Sæt din GPS til William Wains Gade 11, 1432 Kbh K.