top of page

Plænen foran Kasernen, Teaterøen

16. september 2020

Romeo&Julie!

Asterions Hus har gabt over Shakespeare og den største kærlighedshistorie nogensinde. Aldrig har der været så meget livsglæde i at spille død!

Tid & sted


16. september kl. 18.30.00-20.00

Plænen foran Kasernen, Teaterøen, William Wains Gade 11, 1432 København, Danmark

Om arrangementet

Asterions Hus har gabt over Shakespeare og den største kærlighedshistorie nogensinde. Det er der kommet en rørende, tempofyldt og humoristisk forestilling ud af. 24 scener, 24 livtag, 24 omveje og 24 hyldester til kærlighedens mange ansigter og slutninger. I vores hænder udfolder Shakespeares fantastiske tekst sig med alt fra ormedans og forelskede sumobrydere til gartnerkor og inderlig ballet i trillebøre. Aldrig har der været så meget livsglæde i at spille død!

Da teatrene for lov at åbne igen efter 8. juni, vil vi fejre det med en hyldest til kærligheden, - og med en udendørs forestilling, med masser af plads til fornuftig afstand.

Forestillingen er produceret i 2013, og har turneret vidt omkring på flere forskellige sprog. Martin Ammundsen har spillet forestillingen alle årene, men Romeo overtages nu af Peter Kirk, da han er ægtemand til Tilde Knudsen, og vi kan derfor holde kyssescenerne indenfor lovgivningen;)

Forestillingen spiller på plænen foran Kasernen. 

 

Medvirkende: Tilde Knudsen og Peter Kirk
Instruktør: Peter Kirk

 

Romeo&Julie.skåret.jpg
bottom of page