top of page

 Teaterøen

18.-25. januar 2021

ONLINE - DET FRIE FELTS FESTIVAL

Tid & sted

 

19.-25. januar 2021 

Om arrangementet

På grund af covid-19 er der ikke nogen on-site forestillinger i år, men programmet er rykket online. 

Programmet livestreames her

 

Der arbejdes målrettet på Det Frie Felts Festival med en præsentation af forskellige scenekunstneriske formater, genrer og udtryksformer. Det Frie Felts Festival har til formål at skabe synlighed omkring det frie felts kunstneriske værdi, dets samfundsmæssige nødvendighed og nationale såvel som internationale gennemslagskraft. Her præsenteres yngre såvel som erfarne kunstnere med forskellige baggrunde, referencer og fagligheder og med eksperimenterende udtryksformer. De har baggrund i koreografi, fysisk teater, scenekunstnerisk tekst, performance, lydkunst og billedkunst.

Læs mere om programmet og Det Frie Felts Festival her

 

Programmet for festivalen er blevet tilrettelagt af et kuratorteam på fire personer, som i år har bestået af den svenske koreograf, performer og filmkunstner Gunilla Heilborn, den tværæstetiske billedkunstner Signe Klejs, dramatiker og dramaturg Gritt Uldall-Jessen og iscenesætter og performer Erik Pold, der har valgt 16 produktioner blandt 65 indsendte forslag.

 

Det Frie Felts Festival blev afholdt første gang i 2014. Den har indtil videre været afholdt fem gange og har præsenteret over 70 værker fra det frie felt. Denne sjette udgave af festivalen finder sted på Teaterøen og Copenhagen Contemporary i København, Bora Bora, Åbne Scene, Kedlen og i foyeren på Godsbanen i Aarhus, Teater Katapult samt stedspecifikke lokationer. De to parallelprogrammer ved Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) og HAUT, der indgår i festivalen, finder sted – udover de allerede nævnte scener og steder – på DDSKS på Holmen og DDSKS i Aarhus samt Teater Republique.

Ivo.jpg
bottom of page