top of page

Kasernen, Teaterøen

Protreptik og Fragilité

Mød Christa Amhøj og Thomas Sandberg

Vi stiller fragilitéen frem og inviterer Christa Amhøj og Thomas Sandberg

til protreptisk samtale med Ole Fogh Kirkeby

Ole.f.k.jpg

Tirsdag 22. oktober

Afviklet

Tid & sted


22. oktober 20.00 – 21.30

Kasernen, Teaterøen, William Wains Gade 11, 1432 København, Danmark

Om arrangementet

 

Den 22. oktober kl. 19.30 stiller vi fragilitéen frem. Og kl. 20 inviterer vi til protreptisk samtale mellem filosof Ole Fogh Kirkeby, Christa Amhøj og Thomas Sandberg.
 

Protreptik er en dialogbaseret filosofisk samtaleform, der har til hensigt at undersøge vores grundholdninger og basale værdier. Samtaleformen blev praktiseret af Platon, Sokrates og Aristoteles og er videreudviklet af filosof, ledelsesteoretiker og professor ved CBS, Ole Fogh Kirkeby.

MØD CHRISTA AMHØJ

 

 

Christa Amhøj er medstifter af Aktionsuniversitetet og PhD i styringsteknologier i den offentlige sektor og har været leder af Center for Virksomhedsudvikling samt underviser på Offentligt Entreprenørskab på CBS. Christa skriver om nye former for fællesskabt værdi og om nogle af de mange fællesskabte aktionsforskningsprojekter, som hun har været med til at designe og udføre. Aktionsuniversitet realiserer en dyb drøm om, at viden skabes endnu mere lokalt og i tæt sammenspil med dem, det handler om: mennesket i samfundet. 

 

MØD THOMAS SANDBERG

Anden deltager i aftenens Protreptik og Fragilité er musiker og performer Thomas Sandberg.

Siden 1997 har Thomas Sandberg skabt 10 soloforestillinger hvor samspillet med den musikalske performance og den fysisk dramatiske samt koreografiske ditto har været hovedfokus.

Han har derudover medvirket som musiker, skuespiller eller komponist i et utal af andre forestillinger på teatre i DK og herunder Det Kongelige Teater og han har været solist med bl.a. Radiosymfoniorkestret, Tivolis Symfoniorkester og Athelas Sinfonietta Copenhagen.

Thomas Sandberg har modtager flere priser bl.a. Musikanmelderringens Kunstnerpris, Danish Music Award og været medmodtager af Danmarks Teaterforeningers Pris for Bedste Børne- og Ungdomsforestilling.

 

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

christa_cbs.jpg
ThomasSandberg1s©LenaPaaske.jpeg
bottom of page