top of page

Teaterøen

12.-13. september 2020

Building Conversation

Et samtaleeksperiment af Lotte van den Berg & Daan 't Sas

Building.jpg

Om arrangementet

Metropolis præsenterer samtaleeksperimentet: 
BUILDING CONVERSATION - Lotte van den Berg & Daan 't Sas

 

"Måden, vi taler på, har indflydelse på den fremtid, vi skaber"

Ord er ekstremt magtfulde og forandrer konstant vores verden. Men hvor bevidste er vi om, hvordan vi bruger dem? Og om, hvordan vi taler til hinanden? Og er det i det hele taget ord, vi har brug for?

Building Conversation sætter nye rammer for vores samtaler med teknikker fra hele verden. Inspireret af traditioner fra oprindelige folk i Canada og Australien, fra jesuitterne samt moderne teknikker fra kvantefysik og samtidsfilosofi eksperimenterer Building Conversation med at skabe nye forhold for samtalerne. 

Hvordan har måden, vi taler på, indvirkning på det indhold og de tanker, vi skaber? Når vi for eksempel fjerner bordet, bevæger os rundt, eller ændrer perspektivet fra vores nutid til vores fortid eller fremtid? Eller når vi ikke længere sætter mennesket i centrum, men giver objekter og fænomener omkring os en ligeværdig stemme? 

Building Conversation er et dialogisk kunstværk, hvor samtalen er værket i sig selv. Og hvor formen og deltagerne skaber indholdet. 

Med Building Conversation i København sætter vi fokus på fremtiden. Den umulige, uvisse fremtid, som det er så svært at tale om. Netop i denne corona-tilstand stilles mange spørgsmål til måden, vi har indrettet os på i samfundet. Hvordan skaber vi fremtiden? Hvilke alternativer kan vi forestille os? 

Den anerkendte teaterkunstner Lotte van den Berg (NL) står bag konceptet sammen med Daan 't Sas og Peter Aers. De har med dette koncept ønsket at skrælle teatret ind til dets kerne og fjerne al 'laden som om' for at give plads til det, det er: et kommunikationsrum og mødested, hvor konflikter fremhæves og opleves.


TID:  Lørdag 12. og søndag 13. sept. kl. 11.00 og 16.00 
STED:  Refshaleøen, København K 
VARIGHED:  Op til 4 timer 
Gratis - tilmelding påkrævet

 

Læs mere om Building Conversation og tilmelding til samtalerne på: 
www.metropolis.dk/building-conversation

bottom of page