top of page

ons. 12. dec.

|

Kasernen, Teaterøen

PROTREPTIK: SAMTALE MED ALLAN KLIE OG PETER KIRK

Den 12. december inviterer vi til protreptisk samtale med Allan Klie og Peter Kirk. Som sædvanlig fører filosof Ole Fogh Kirkeby an.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre events
PROTREPTIK: SAMTALE MED ALLAN KLIE OG PETER KIRK
PROTREPTIK: SAMTALE MED ALLAN KLIE OG PETER KIRK

Tid og sted

12. dec. 2018, 19.30

Kasernen, Teaterøen, William Wains Gade 11, 1432 København, Danmark

Gæster

Om eventet

Den 12. december kl 19.30 stiller vi for sidste gang i år fragilitéen frem og inviterer til protreptisk samtale med filosoffen Ole Fogh Kirkeby.

Til årets sidste protreptiske samtale sætter teaterdirektør på Teaterøen, Peter Kirk, sig selv i stolen over for Ole Fogh Kirkeby. Desuden deltager kunst- og kulturudvikler for Askovfonden, Allan Klie.

Allan Klie er – udover at være kunst- og kulturudvikler for Askovfonden – tidligere teaterchef for KBH Musikteater og initiativtager til Kreativ Kultur Dialog, der er et skandinavisk scenekunst-netværk med fokus på co-creation mellem kunstnere og borgere.

Protreptik er en dialogbaseret filosofisk samtaleform, der har til hensigt at undersøge vores grundholdninger og basale værdier. Samtaleformen blev praktiseret af Platon, Sokrates og Aristoteles og er videreudviklet af filosof, ledelsesteoretiker og professor ved CBS, Ole Fogh Kirkeby.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Tilmeld dig på billet@teateroen.dk

Del dette event

bottom of page