top of page

tors. 12. apr.

|

Kasernen, Teaterøen

PROTREPTIK OG FRAGILITE - APRIL

Medvirkende: Professor Ole Fogh Kirkeby samt to gæster. Denne gang er skuespiller og mangeårige rektor for skuespillerskolen Lane Lind og producent, koreograf og instruktør Jørgen Carlslund samtalepartnere

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre events
PROTREPTIK OG FRAGILITE - APRIL
PROTREPTIK OG FRAGILITE - APRIL

Tid og sted

12. apr. 2018, 20.00

Kasernen, Teaterøen, William Wains Gade 11, 1432 København, Danmark

Gæster

Om eventet

Protreptik og fragilité afterner:

12. april kl. 20.00

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Tilmeld dig på billet@teateroen.dk

Protreptik er græsk og betyder 'at vende et menneske mod sig selv'. Det er en dialogbaseret samtaleform, der er udviklet af Platon, Aristoteles og andre filosoffer i det antikke Grækenland, og som professor Ole Fogh Kirkeby har videreudviklet.

Teaterøens café har igennem ter år været rummet for det intense møde, hvor Ole Fogh Kirkeby har udfordret gæster på gæstens egen banehalvdel i en helt improviseret samtale - ud fra gæstens egne værdier.

Det er der kommet mange intense, overraskende og både bevægende og underholdende samtaler ud af. Det er uforudsigeligt, hvad der kommer til at ske - det eneste man med sikkerhed kan sige er, at der er noget på spil.

Vi er glade for åbne at præsentere disse to teaterpersonligheder: Lane Lind og Jørgen Carlslund.

Lane Lind har været skuespiller i 52 år, dramalærer i 40, rektor for skuespillerskolen i Odense i 15 og psykoterapeut i 5.

Jørgen Carlslund er leder af Zebu Teater og mangeårig koreograf, instruktør og danser, med mange bestyrelsesposter i den organisatoriske del af teaterbranchen.

Del dette event

bottom of page