top of page

tors. 02. maj

|

Kasernen, Teaterøen

DU ER DEN: “NOK ER NOK!”

Med knytnæven i vejret råber teaterforestillingen DU ER DEN: “NOK ER NOK!” Det nye ungdomsoprør skydes i gang, og det kommer til at gøre ondt.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid og sted

02. maj 2019, 20.00 – 03. maj 2019, 21.30

Kasernen, Teaterøen, William Wains Gade 11, 1432 København, Danmark

Om eventet

Hvor længe kan man bebo en verden, hvor vaner, narcissisme og individualisme lever i bedste velgående, samtidig med at naboen, i form af klimakrise, psykiske sygdomme, højreekstremisme, sexisme, korrupte banker og flygtningekrise, konstant banker på døren?

Med knytnæven i vejret råber teaterforestillingen DU ER DEN: “NOK ER NOK!” Det nye ungdomsoprør skydes i gang, og det kommer til at gøre ondt.

DU ER DEN handler om at tage sin fremtid i egen hånd og træde ud af magelighedens, vanernes og individualismens skygge. Om en ungdomsgeneration uden fælles fodfæste, der snart får en kaotisk fremtid overleveret af forældregenerationen. Om vrede, frustration og afmagt i en verden, hvor alt skriger på et fællesskab. For vi har aldrig haft større adgang til viden end nu, så hvor længe skal der gå, før viden bliver omsat til handling?

Hvad gør vi - og hvem gør det?

TEATER UbeStemt inviterer indenfor i et univers af stærke sceniske billeder og spørger: Kan vi overhovedet stille noget op overfor den fremtid, som er ved blive skabt? Hvem har ansvaret, og hvad er vi egentlig villige til at give afkald på? Tre karakterer er klar til at satse alt.

Støttet af: Frederiksberg Kommune, Odense Kommune, Snapslanten

KØB BILLET

Del dette event

bottom of page