top of page

fre. 01. jun.

|

Afmagnatiseringsstationen, Teaterøen

CPH STAGE - MELTING ICE

Yggdrasil dance præsenterer ISEN SMELTER/MELTING ICE. An intercultural performance installation about the consequenses of the global climate changes. Billetter kan købes på www. cphstage.dk eller i døren.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
CPH STAGE - MELTING ICE

Tid & sted

01. jun. 2018 20.00 – 02. jun. 2018 21.15

Afmagnatiseringsstationen, Teaterøen, William Wains Gade 18, 1432 København, Danmark

Om arrangementet

En performativ danseinstallation i mødet mellem skandinaviske, grønlandske og brasilianske kunstnere. Siku Aappoq / Isen Smelter og Seca/Tørke fokuserer på vores forhold til naturen. Hvordan håndterer vi og relaterer til konsekvenserne af de globale klimaforandringer – som skandinaver, grønlænder og brasilianer? Hvordan sanser vi, forestiller og fortolker verden omkring os, og hvordan påvirker det vores tilgang til kaos og instinkter, overlevelse og fremtid – afhængig af vores kultur? Den performative danseinstallation er inspireret af forholdet til naturen som inuitterne og indianerne præsenterer det i relation til den moderne verden.

Forestillingen er på engelsk

KREDITERING

Marianne Grønnow (Billedkunstner)

Jesper Kongshaug (Lysdesigner)

Birgitte Bauer-Nilsen (Koreograf)

Thomas Johansen (Medvirkende)

Alexander Montgomery-Andersen (Medvirkende)

Ana Jülia Paiva (Danser)

Ludmilla Ferrare (Danser)

Caroline Rodrigues (Danser)

Komponist Carsten Dahl har skabt "Siku Aappoq" og er international anerkendt dansk pianist. Komponist Kim Helweg har skabt "Tørke" Helweg og arbejder som komponist inden for alle genrer (symfonisk musik, kammermusik, jazzensembler, elektronisk musik, teat (Komponist)

Del dette arrangem

bottom of page