top of page

Kasernen, Teaterøen

02. – 03. maj

DU ER DEN

DU ER DEN skyder det nye ungdomsoprør igang, og det kommer til at gøre ondt.

Screenshot 2019-02-23 at 17.30.48.png
Afviklet

Tid & sted


02. maj kl. 20.00 – 21.00

03. maj kl. 20.00 – 21.00

 

Kasernen, Teaterøen, William Wains Gade 11, 1432 København, Danmark

Om arrangementet

 

Hvor længe kan man bo i en verden, hvor vaner, narcissisme og individualisme lever i bedste velgående, samtidig med at naboen, i form af klimakrise, psykiske sygdomme, højreekstremisme, sexisme, korrupte banker og flygtningekrise, konstant banker på døren?

 

Med knytnæven i vejret råber teaterforestillingen DU ER DEN: “NOK ER NOK!” Det nye ungdomsoprør skydes i gang, og det kommer til at gøre ondt.

 

DU ER DEN handler om at tage sin fremtid i egen hånd og træde ud af magelighedens, vanernes og individualismens skygge. Om en ungdomsgeneration uden fælles fodfæste, der snart får en kaotisk fremtid overleveret af forældregenerationen.

Om vrede, frustration og afmagt i en verden, hvor alt skriger på et fællesskab. For vi har aldrig haft større adgang til viden end nu, så hvor længe skal der gå, før viden bliver omsat til handling?

Hvad gør vi – og hvem gør det?

TEATER UbeStemt inviterer indenfor i et univers af stærke sceniske billeder og spørger: Kan vi overhovedet stille noget op overfor den fremtid, som er ved blive skabt? Hvem har ansvaret, og hvad er vi egentlig villige til at give afkald på? Tre karakterer er klar til at satse alt.

 

Idé, koncept, iscenesættelse og skuespil: Line Fisker Nielsen, Mille Lindberg Hansen, Josefine Edstrand

Produktionsassistent: Mathilde Vase Rasmussen

Kostumier: Anna Marie Kærne Jørgensen

Lysdesigner: Morten Hembo

Lyddesigner: Marie Kildebæk

Afvikler: Nicolaj Dissing Schledermann

Fotograf: Karoline Lieberkind

Grafiker: Magnus Hilding-Nørkjær

Produceret af: TEATER UbeStemt

 

Støttet af: Odense Kommune, Frederiksberg Kommune, Aarhus Kommunes Kulturforvaltning, Snabslanten, Christianshavns Lokaludvalg og Københavns Kommune.

bottom of page