top of page

Magneten, Teaterøen

19. - 20. marts 2022

Alice i Eventyrland

Tag med Alice gennem kaninhullet til et forunderligt land, hvor alt kan ske. En verden hvor kaniner kan tale, Filurkatten leder dig på afveje og dronninger ikke er smukke og gode, men brutalt hugger hovederne af folk.

Tid & sted


19. - 20. marts 2022  - lørdag-søndag kl. 11

Panoramasalen, Teaterøen, William Wains Gade 18, 1432 København, Danmark

Om arrangementet

En hyldest til ufornuften, fantasien og anarkiet.

Tag med Alice gennem kaninhullet til et forunderligt land, hvor alt kan ske. Et fortryllet sted, hvor fantasien kan fremmane de mest mageløse ting ud af intet, og hvor alt er foranderligt, finurligt og fabulerende. En non-verbal rejse gennem musik, bevægelse og magi.

 

Danser og performer Tilde Knudsen giver sin helt egen version af den elskede historie om Alice i Eventyrland, frit efter Lewis Carrolls fortælling. Med sig har hun spandevis af fantasifulde kostumer af designer Susan Marshall. De er baseret på geometriske former, som børnene kender; cirkel, trekant og firkant, og de er ligeså sælsomme, omskiftelige og fulde af historier som eventyrlandet bag den låste dør. 

 

Kaniner taler, Filurkatten leder dig på afveje og dronninger ikke er smukke og gode, men hugger hovederne af folk. Mød en række af de kendte figurer fra eventyrlandet, hvor nogle er mere genkendelige for øjet end andre, men alle fortæller deres helt egen historie gennem musik, bevægelse og transformationer.

 

Figurerne fra Alice i Eventyrland kommer til live til musik skabt af komponist Klaus Risager, der med instrumenter og reallyde har skabt et sfærisk lydunivers, der veksler mellem enkelthed, vildskab og kaos.

 

Medvirkende: Tilde Knudsen
Kostumier: Susan Marshall
Instruktør: Peter Kirk
Komponist: Klaus Risager

Koreografisk konsulent: Liv Mikaele Sanz

Forestillingsbillede: Emile Carlsen

Forestillingen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Københavns Kommuns Scenekunstudvalg og William Demant Fonden.

Se trailer for forestillingen

alice–emile-foto.jpg
bottom of page