top of page

Open Call – CPH Stage på Teaterøen


Er I professionelle scenekunstnere – og har I lyst til at være en del af CPH STAGE på Teaterøen? Teaterfestivalen CPH STAGE løber af stablen fra 28. maj – 6. juni 2020. Her på Teaterøen åbner vi dørene for alle professionelle scenekunstnere, der har lyst til at være en del af den store københavnske teaterfestival. Teaterøen ligger på spidsen af Refshaleøen omgivet af både rå beton og vild natur. Og vi tilbyder en række forskellige indendørs og udendørs spillesteder: Uderum i grønne omgivelser, en bunker og sale i forskellige størrelser. Her er rum for site-specific, black-box, friluft, labyrintisk og alskens andre formater. Kompagnier, der spiller på Teaterøen til CPH STAGE er selv ansvarlige for honorering af medvirkende. Vi forventer, at I som deltagende scenekunstnere på Teaterøen selv kan afvikle jeres aktiviteter. LOKALER OG LEJE Det er muligt at spille forestilling i Teatersalen, Annekssalene, på Magneten, i Bunkeren eller i det fri. Kontakt Teaterøen for priser for leje af de forskellige lokaler. Se mere om mulige locations på Teaterøen her: https://www.teateroen.com/lokaler Teaterøen står for forhus og administration af billetsalg, og billetindtægterne deler kompagnierne og Teaterøen mellem sig. SEND EN ANSØGNING Ansøgningen skal indeholde et kort CV, kunstnerisk vision, en forestillingsbeskrivelse samt ønske til tidspunkt – og location, hvis I kender Teaterøen. Udvælgelsen af forestillingerne sker ud fra en vurdering af kvalitet, ambitionsniveau, og hvad der er praktisk muligt. Send ansøgning til producent Mikkel Søndergaard Kryger på mikkel@teateroen.dk senest d. 7. januar 2020. Du vil få svar hurtigst muligt derefter. Se mere om Teaterøen og vores faciliteter på www.teateroen.dk. Læs mere om CPH STAGE: www.cphstage.dk

Seneste nyheder
Arkiv
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page