top of page

Tag med til fest i de brølende 20'ere


Fantastiske Zirkus gæster Teaterøen. Med et 14 mand stort swing-orkester inviterer de om bord på et buldrende dampskib af fest og farver og tager publikum med på en rejse tilbage til de brølende 1920’ere.

Vi tør godt at love, at det bliver en fest, når Zirkus gæster Teaterøen fra torsdag den 31 Januar –lørdag d. 2. februar 2019 med deres nye forestilling ”S.O.S.iety - We are All in the Same Boat.”

Med deres intense og medrivende energi inviterer de publikum med på en rejse tilbage til dengang, hvor champagnen flød i stride strømme, og byens borgerskab og bohémer dansede til den swingende jazzmusik.

”S.O.S.iety - We are All in the Same Boat”er fyldt med nyskrevet, original swingmusik og – som altid i Zikus' forestillinger – en humoristisk kritik af det moderne menneskes stræben efter rigdom og magt og tabet af begge dele til de, der i forvejen er rige og magtfulde.

Det bliver en totaloplevelse med champagne og whiskybarer, syngepiger, gøglere og en række overraskelser. Find dit skarpeste 20'er outfit frem sammen med dit gode humør.

Kl.19.00 - Dørene åbner

Kl.19.30 - Buffet åbnet

Kl.20.30 - Dørene åbnes for IKKE spisende gæster

Kl.21.00 - Showet starter

Der kan vælges tre typer billetter:

  • Lækker Tapas buffet fra Teaterøens udvalgte kokke + Show med Zirkus: 375 kr.+ gebyr

  • Show med Zirkus: 175 kr.- + gebyr

  • Tapas og show for to personer: DKK 700 kr. + gebyr Køb billet

Seneste nyheder
Arkiv
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page