top of page

Butoh-danseforestilling på Teaterøen

Den 28. -30. november gæster Blue Cliff Teaterøen og inviterer til en danse- og videoforestilling om menneskelig skrøbelighed, kærlighed, tab, håb og accept, Forestillingen er inspireret af historien om Vindens telefon. På en bakke i en lille by i Japan findes en telefonboks, der er blevet kendt som “Vindens telefon”. Den er ikke forbundet til noget, men folk kommer dertil for at snakke med de familiemedlemmer og venner, de har mistet under tsunamien. Et sætning, der går igen og igen, er “shinpai shinaide”, “bekymr jer ikke om os”. Medvirkende: Yael Gaathon Videodesigner: Masashi Nagara Scenograf: Yael Gaathon Kostumedesigner: Yael Gaathon Lysdesigner: Peer Mariboe Andet: Kojiro Umezaki Komponist Tamar Muskal Producent: Blue Cliff Co-producent: Bora Bora

Køb billetter: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/shinpai-shinaide/

Der kan købes drikkevarer i Teaterøenscafé fra kl 19.30

Seneste nyheder
Arkiv
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page