top of page

HUS PÅ HUS

Ny forestilling af Asterions Hus

KØBENHAVNERPREMIERE 14. MARTS 2023

Spiller 14. - 17. marts kl. 19.30 på Teaterøen Magneten, William Wains Gade 18.

Sælges til turné 23/24

Hus på Hus er en blanding af objektteater, musikalsk og fysisk performance. Med historiefortælling og visuelle overraskelser.

7 generationer af pianister gifter sig ind i 7 forskellige huse. Historien udfolder sig igennem et historisk forløb fra guldalder, over romantikken og 2. verdenskrig til nutid. Personlige historier og skæbner er spundet ind i hinanden, med sprækker i tiden. 

Rummene i dukkehusene transformeres fra lille til stor skala, så de kan fylde hele scenen. Forskellige tider, forskellige virkeligheder. Historie og historiefortælling. I harmoni og disharmoni, magisk realisme og utopi i et poetisk univers. 

Forestillingen har premiere og spilleperiode på

Teater Møn, Sukkerfabrikken, Kostervej 2, Stege

7. - 10. marts 2023 kl. 19.30

Teaterøen, Magneten, William Wains Gade 18

14. - 17. marts 2023

KØB BILLET

Idé og komposition af værket:

Tilde Knudsen

Peter Kirk

Klaus Risager

På Scenen:

Peter Kirk

Tilde Knudsen

Komponist og lyddesigner:

Klaus Risager

Fotos: Emile Carlsen

ANMELDELSER

*****

"HUS PÅ HUS er en fortryllende, rørende, og poetisk forestilling om minder, traumer og kærlighed gennem generationer. En forestilling om en familie fortælling der er gledet ud af et traumeramt sind, men ved brug af skakbrikker, dukkehuse, lommelygter i mørket og et eminent soundscape, kommer tilbage til Ellen, og igen indtager den naturlige plads hos et par der har mistet. Det lille teater Asterions Hus, med Tilde Knudsen og Peter Kirk, samt komponist og musisk kunstner Klaus Risager, har denne gang overgået sig selv og skabt et vidunderligt poetisk værk."

Casper Koeller, Sceneblog

læs hele anmeldelsen her

****

Kunstnerduoen Tilde Knudsen og Peter Kirk springer ikke over, hvor gærdet er lavest. I deres seneste forestilling får de fortalt nogle vilde livshistorier om syv generationer af pianisters tilværelse i syv forskellige huse.

.......

Komponisten Klaus Risagers multifacetterede musik, der rummer elementer af tango, flamingo, jazz og klassisk, indgår på organisk vis i en raffineret stemningsmættet lydkulisse, der sammen med et næsten lyrisk lysdesign skaber et betagende poetisk teaterunivers. 

Michael Søby, CPH Culture

Læs hele anmeldelsen her

DSC03873.jpg
bottom of page